Reviews

Pascale & Olaf 16 september 2012

Wat een fantastische ervaring! Een droom die is uitgekomen…

Dennis & Linsey 22 mei 2014

Doordat er op het laatste moment de locatie werd herzien zodat wij toch in de zon konden zitten zijn wij later dan gedacht aangekomen op de bestemming maar was het hierdoor een geslaagde verrassing en hebben we zelfs een aantal leuke fotos kunnen maken, wat direct een heerlijke sfeer meegaf. We hebben genoten en het concept kan ik zeker aanraden.

Ed & Janine 6 juni 2014

Rene & Anja 28 september 2014

Beste IWI crew, Hartelijk dank voor al jullie hulp om onze dag tot een droomdag te maken. Alles was prima geregeld en nog mooier beleefd als gedacht. Ook is hele organisatie zeer professioneel en zijn wij en onze gasten niets te kort gekomen. Al met al een dikke aanbeveling. Liefs van Anja en Rene

Pascal & Veronique 15 mei 2015

Goede samenwerking met de IWI crew: ze reageerde telkens heel snel op mijn e-mails en vragen.
Ik vind het heel fijn dat ze een concept op maat (wens budget) heeft uitgewerkt voor ons, ook al was het vroeg op het seizoen in Ibiza.
Zowel Pascal als ik vonden dit het perfecte huwelijksaanzoek!!
IWI crew, bij deze van harte bedankt voor alles!

Fam. van Vught 11 juni 2015

Zoals beloofd hierbij een aantal fotos van de geweldige dag!!!
nogmaals, alles was super geregeld en de locatie was top!!!
Heb nog veel meer fotos dus mocht je nog meer willen dan hoor ik het graag
Groetjes van Kelly en de rest van de familie

Kim & Peter 14 juni 2015

Het was helemaal geweldig! Alles was goed georganiseerd en overal aan gedacht. Het gehele traject vanuit Nederland naar en op Ibiza zijn we begeleid en dit naar volle tevredenheid. Wij kunnen IWI iedereen aanraden

Annemieke & Dennis 16 juni 2015

Nogmaals, top avond gehad en super geregeld.
We zijn heel blij met deze dierbare herinnering. Je mag van ons zelf een keuze maken als je een foto uit de reeks wil gebruiken voor social media doeleinden. Heel leuk zelfs. Groetjes Dennis en Annemiek

Rene & Ymke 19 augustus 2015

Op 19 augustus 2015 hebben we onze huwelijks geloften op Ibiza gedaan samen met ons gezinnetje. Wow het was geweldig! Alles was echt tot in de puntjes geregeld! Super bedankt voor alles, het was een dag om nooit te vergeten!!
Fam. van den Berg

Johan & Marjolein 28 september 2015

Rosita & Henk 28 april 2016

Zoals je inmiddels weet is de missie (erg) geslaagd. Het huwelijksaanzoek is gedaan en Rosita heeft ja gezegd.
Missie 2 wordt nu ons huwelijk. En ja, we hebben eigenlijk wel een beetje ons hart verloren aan Ibiza inmiddels. We vinden het hier erg mooi en het straalt hier rust uit. Wellicht kunnen jullie ons met de bruiloft helpen?

Hans & Wendy 4 mei 2016

Wij zijn inmiddels terug. Het weer was helaas na woensdag minder, maar we hebben het toch naar ons zin gehad. Het belangrijkste was die woensdag en toen was het prachtig. Qua evaluatie: spullen allemaal in orde, heel mooi prieel. Dat is prima geregeld. Ben wel blij dat we door de switch toch uiteindelijk boven stonden en daar in alle intimiteit een hele mooie, emotionele ceremonie hebben gehad

Richard & Ingrid 16 juni 2016

Wij zijn inmiddels al weer een weekje thuis maar kijken terug op een fantastische vakantie op Ibiza met als hoogtepunt het heerlijke ontbijt bij zonsopgang en het uiterst romantische huwelijksaanzoek.
Nogmaals bedankt voor de perfecte organisatie en het verzorgen van een voor ons onvergetelijk moment.
Ik kan jou en Island Weddings Ibiza Crew absoluut aanbevelen voor de organisatie en begeleiding van een geslaagd en romantisch event / moment op Ibiza, alles wordt op en top tot in de kleinste details verzorgd.

Nico & Anouk 27 juni 2016

Bastino & Lieke 18 augustus 2016

Bedankt voor de goede service.
Groetjes Bastino en Lieke

Dennis & Fleur 25 augustus 2016

Bart & Chantal 27 september 2016

Het was super mooi! De fotograaf had 2 hele mooie plekken om foto’s te maken! 
Klopt, ze heeft ja gezegd 😀!
 
Hartstikke bedankt voor alles! De picknick mand was zeker naar wens en de locatie was top!!

Groetjes Bart, Chantal en Bram!!

Robbert & Mirjam 8 oktober 2016

Henk & Rosita 10 oktober 2016

Na mijn huwelijksaanzoek op 28 april 2016 op Ibiza, met behulp van de IWI-crew, zijn Rosita en ik  op 10 oktober 2016 getrouwd op Ibiza. Uiteraard weer met hulp van de IWI-crew. Het werd voor ons echt een onvergetelijke week. Alles was tot in de perfectie geregeld.  Het werd een perfecte dag, vanwege de locatie, het weer, maar zeker ook alle bemoeienissen van de IWI crew. Zij zorgden dus voor een droomlocatie,  voor een schitterende aankleding van de ceremonie en een overheerlijke lunch en diner. Zij had de juiste mensen op de juiste plaats. IWI: een absolute aanrader! Onze dank is enorm.

Marielle & Wouter 12 oktober 2016

Marc & Martina 14 oktober 2016

Nu een weekje terug op het vasteland en even tijd nemen om terug te blikken op een fantastische ervaring.
Eerst en vooral een dikke dank u aan de hele IWI crew, catering, fotograaf, ceremoniemeester en vooral aan Island Weddings Ibiza !
Wij hebben een ontzettend mooie ervaring achter de rug, alles is perfect gelopen zoals we het gedroomd hadden.
De venue was prachtig, de locatie adembenemend en het eten lekker.
Onze hele familie was ontroerd, de ceremonie was perfect.
Wij zijn heel tevreden over het hele proces, van planning tot uitvoering.
De start van onze ‘happely ever after’ is alvast eentje om nooit te vergeten.
Een aanrader voor iedereen die intiem, liefdevol en idyllisch aan een mooi avontuur wilt beginnen.
Veel liefde van ons beide, Joeri en Debbie !

Mischa & Charline 1 juni 2017

Dank je voor alles, super aangekleed, was erg geslaagd!

Fam Bierhuizen 10 juni 2017

De rondrit met de vintagebus welke door uw bedrijf is gerealiseerd voor ons 40 jarig huwelijk was heel leuk. We werden op de afgesproken tijd opgehaald en hebben div plekken bezocht. Bij es vedra hebben wij de picknick – lunch gebruikt . De mevrouw die als gids optrad was ook een vlotte babbelaar. Al met al een geslaagd middag. Ida heeft ook nog wat foto’s voor ons gemaakt, heel leuk. Bij deze bijgevoegd. mvg de Familie Bierhuizen

Jip de Vries 12 juni 2017

Beste IWI Team, het was onwaarschijnlijk mooi! Bedankt voor alles!