Wedding Planner

Wedding planner of Ceremoniemeester
Wat is nou het verschil tussen wedding planning & ceremonie meesterschap? Wat past het beste voor jullie huwelijk op Ibiza, een all-in pakket of een geheel op maat pakket? Of toch liever alleen een advies gesprek? Vraag het het ons !

Meer lezen? klik op de kopjes van de colums en lees snel verder

Ceremoniemeester

Ceremoniemeester, regisseur van jullie bruiloft
De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van je bruiloft, zij is als het ware de regisseur op jullie grote dag en zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt op jullie bruiloft zodat dat jullie je de hele dag nergens zorgen over hoeven te maken. Ook fungeert de ceremoniemeester als contactpersoon voor de gasten en leveranciers. Het is een belangrijke taak, die uren van voorbereiding en volledige aandacht voor de rol op de huwelijksdag vereist.

Ons Concept

Voor alles wat met liefde en events op Ibiza te maken heeft kunnen jullie bij ons terecht. Island Weddings Ibiza verzorgt bruiloften, particuliere feesten en zakelijke events.
Onze kracht ligt in het feit dat onze klanten zowel in Nederland als op Ibiza kunnen rekenen op professionele ondersteuning van een vast Nederlands, Duits, Engels en Spaans sprekend team aan wedding en event planners. Persoonlijk contact en begeleiding zowel tijdens de planning in Nederland als gedurende het event op Ibiza. Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, “Alles is te realiseren!”.

To make your dream wedding come true, Island Weddings Ibiza