Wie zijn wij

Dromen jullie van DE ultieme bruiloft op het zonovergoten, relaxte Ibiza?
Tropische idylle, maar toch lekker dicht bij Nederland met slechts twee uur vliegtijd.
Dan helpen wij jullie graag op weg naar die onvergetelijke ervaring!!

Een persoonlijke huwelijksceremonie met jullie eigen trouwambtenaar uit Nederland of Ibiza op de meest mooie, romantische strandlocaties of varend op een stijlvolle witte zeilboot samen met jullie gasten naar een van de schitterende locaties die het eiland te bieden heeft? Wij zorgen ervoor.

Toch liever een landelijk gevoel? Geen probleem! Wat vind je van een ceremonie in een knusse olijfboomgaard samen met jullie families?

Genieten van het uitzicht en de ondergaande zon tijdens een heerlijk diner aan mooi gedekte tafels en daarna een te gekke wedding party met cocktails en een trendy DJ op een van de (dak)terrassen van de hippe Beach clubs. Wij hebben de beste locaties en entertainment in ons bestand.

Of misschien stel je wat meer privacy wel op prijs en huur je liever een luxe villa met botanische tuin en eigen zwembad waar jullie met de gasten verblijven en de gehele bruiloft door ons vlekkeloos is georganiseerd. We hebben een aantal unieke locaties die precies dit aan jullie bieden.

Bovenstaand hebben we slechts een greep uit de vele mogelijkheden opgesomd die ons enthousiaste en creatieve team graag voor jullie gaan uitstippelen. Een greep want ons motto is:

“Alles is te realiseren!”.

Island Weddings Ibiza neemt jullie graag mee naar een van de meest spraakmakende, trendy, romantische eilanden…. IBIZA!

Ik heb jaren geleden mijn hart verloren aan het schitterende eiland Ibiza. Dit is één van de redenen dat mijn man en ik besloten om op een mooi, klein, idyllisch strandje op Ibiza elkaar het ‘Ja-woord’ te geven. Na vele jaren, vakanties en ervaringen rijker heb ik door mijn eigen opgebouwde netwerk mijn krachten gebundeld met een aantal lokale en internationale betrouwbare, kleine, grote en bekende specialisten op het gebied van bijzondere (trouw)locaties, luxe accommodaties, smaakvolle catering, sfeervolle styling, professionele fotografie, ‘speciaal’ vervoer en live muziek en nog veel meer wat met events te maken heeft.

Is jullie interesse gewekt en willen jullie je ook laten verrassen door dit schitterende eiland?

Maak dan kennis met ons unieke concept!

Zie voor meer informatie onze pagina Services trouw Locaties & Partners.

‘To make your Wedding & Event come true, Island Wedding Ibiza.’