Island Weddings Ibiza verzorgt bruiloften & events maar ook speciale romantische wensen op Ibiza.
Van huwelijksaanzoek tot het vieren van een verjaardag, een trouwgelofte afleggen of een vrijgezellenparty, van intiem tot extravagant, wij organiseren het allemaal!

Wat dacht u van een romantische tour over het eiland in een vintage bus genietend van een heerlijke picknick mand, het uitzicht en elkaar gereden door een Nederlands chauffeuse en zij stopt waar u dit wenst.
Misschien wilt u liever een VIP ride met onze chauffeur naar een romantische locatie met uitzicht over de turquoise zee waar op een unieke en intieme manier een romantisch huwelijksaanzoek kunt doen of zou u liever een speciaal voor u op maat gemaakte luxe picknick verzorgt met lounge kussens, decoratie en bloemen op een unieke locatie wensen? De inhoud van de menu keuze speciaal gebaseerd op uw event wensen? dat kan!

Of wat dacht u van een prive kok aan huis die de BBQ al op warmt, de tafel mooi dekt en de drankjes al klaar heeft staan? U hoeft zich alleen nog maar na die lange, heerlijke warme dag op te frissen en met z’n allen aan tafel te schuiven om vervolgens te genieten van een heerlijke Ibiza zomeravond, het eten en elkaar.

Ook is Valentijnsdag met uitstek de mooiste dag om volledig uit te pakken. De tickets naar Ibiza zijn spotgoedkoop en een weekend is snel geboekt. Wij kunnen uw “VIP” vervoer verzorgen, uw verblijf naar uw smaak decoreren, onze kok voor u laten koken en een dag planning voor u uitwerken. Omdat Valentijnsdag buiten het seizoen valt is het vrij rustig op het tropische eiland maar Ibiza slaapt allang niet meer in wintertijd, er zijn zoveel romantische uitjes te ondernemen en wij kennen de locaties!

Liever met een champagne ontbijt in een luchtballon over het magische Ibiza heen vliegen? Een luxe privé diner aan het water met uitzicht naar de ondergaande zon? Of wat dacht u van een authentieke Spaanse boot op de turquoise zee en de zonsondergang tegemoet varen? Wij kennen de locaties. Wenst u graag catering aan uw villa, een privé kok voor de intieme momenten? Of misschien wilt u graag eens de prins op het witte paard zijn? Een fles laten aanspoelen die uw geliefde met een romantische wandeling vindt, uw geschreven brief daaruit haalt en leest wat u nog meer voor haar in petto heeft, niets is ons te gek en wij verzorgen het allemaal!

Toch liever genieten op een VIP locatie met een goed glas champagne of cocktails en danst op de muziek van de beste DJ’s ter wereld in een van de vele wereldberoemde nachtclubs? Wij regelen het vervoer en de entree.
Laat ons uw wensen weten want uw romantisch event, party of speciale wens thema werken wij graag uit en voeren wij tot in de kleinste details door.

Buiten de huwelijksaanzoeken om verzorgen wij ook verjaardagen, vrijgezellen party’s, boot/zeil tochtjes, catering op maat (gluten vrij, biologisch voedsel, sport supplementen), mountainbike tours of kano trips met volle maan, een picknick met lounge kussens en een foodtrucks ‘gewoon omdat het kan’, een georganiseerde tour over het eiland met een VW Eend ,jeepsafari of extreme sports, het kan allemaal.

Dit en nog veel meer kunnen wij voor u op maat aanbieden. Uw of onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en voor u uitwerken.
Meer informatie? info@islandweddingsibiza.com of neem eens een kijkje op onze facebookpagina

'Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, alles is te realiseren!'.