Eén van onze Nederlandse fotografen, waar wij mee samen werken, werkt en is woonachtig sinds 2002 op Ibiza, hij is een multi-bekroonde lifestyle en huwelijksfotograaf. Het prachtige natuurlijke licht, waardoor Ibiza zo beroemd is, inspireert zijn passie om de mooiste foto’s te maken..
Hij vindt het heerlijk om een ​​bruiloft en lifestyle fotograaf te zijn en hij voelt zich zo ongelooflijk gelukkig om deze momenten te mogen vangen en voor eeuwig te mogen vastleggen voor het geheugen. Liefde en geluk in zijn werk over Beautiful Ibiza..¨ dat is zijn inspiratie.
Hij wordt wereldwijd gepubliceerd, bladen als Vogue en Elle kenmerkt zijn foto’s en Nikon en Canon hebben hem geëerd met prestigieuze awards.

“We leven alleen om schoonheid te ontdekken. Al het andere is een vorm van het wachten.”

Zijn achtergrond in de schilderkunst en beeldhouwen hebben hem een ​​oog voor detail gegeven dat gemakkelijk te herkennen is als we kijken naar zijn foto’s. Onze fotograaf heeft ervaren dat het natuurlijke licht op Ibiza één van een bijzondere kwaliteit is en hij heeft een manier om dit tot leven te brengen in zijn prachtige afbeeldingen gevonden.
Tevens reist hij graag op verzoek eens af naar zijn vaderland “Nederland” en dit alleen om u een waardevol aangepaste fotoshoot voor het leven af te geven.

Verschillende pakketten beschikbaar.
Voor iedereen:
(Gay) bruiloften, evenementen, Portret, Liefde & Natuur omgeving

Meer informatie kunt u contact opnemen met info@Islandweddingsibiza.com