Strand trouwlocaties

Net buiten San Antonio ligt een schitterende chirinquito verscholen in een kleine, idyllische baai.
Deze locatie is een favoriet bij de lokale bevolking en is bij uitstek een uitstekende locatie voor romantische, sprookjes achtige huwelijken.

Het restaurant ligt aan het strand en deze kan exclusief gehuurd worden voor jullie grote dag.
Er zijn verschillende bruiloft pakketten, verschillende stijlen, en voor verschillende budgetten.
Meerdere terrassen bieden verschillende uitzichten over het strand, de zee en de sprookjes achtige rotswanden.

Van de ceremonie op één van de terrassen, proostend met een glas cava in de hand, genieten op de schitterende lounche banken van een ander terras geeft een heerlijke ongedwongen maar bohemian sfeer. De decoratie van deze locatie geeft voor een groot gedeelte de natuur weer. Om vervolgens later over te gaan in een overheerlijk diner tezamen met jullie familie en vrienden aan ronde tafels te worden bediendt door proffesionele bediening en daarna heerlijk te dansen op de muziek naar jullie keuze op het strand totdat de zon onder gaat,…. het kan allemaal op deze schitterende, boheemse setting.

Dit is een van de weinige locaties die alles in huis heeft. Van regenoverkapping tot loopafstand naar het hotel van jullie keuze, van diversietijd van terrassen en decoratie tot aan de diversietijd van de 4 sterren menukaart.

Deze baai staat bekend om zijn prachtige kristal heldere blauwe water en het goudkleurig zand, ons team en het team op deze locatie kunnen al jullie wensen vervullen.

Ook deze Strandlocatie gelegen in Ses Salinas is het nakijken waard.
Deze locatie is gevestigd op een klif met magische stenen & geel goud zand.
Tezamen met het schitterend zee uitzicht heeft deze verborgen maar oh zo magische locatie het allemaal!

Hun huisstijl is een prachtig ontwerp (denk lichtblauwe tinten en pastels) met een boho-chic vibe en een laidback lounge instelling in combinatie met lekkere cocktails gemaakt met een zomerse twist, goede wijnen en samen met high-end keuken hebben zij bewezen een winnende combinatie te zijn.

De menukaart met een franse touch richt zich op lokale verse ingrediënten voor de lunch, het diner en alle bruiloft wensen & events. De mooi lange opgedekt tafels met jullie in het midden en met uitzicht op ondergaande zon maakt jullie droom compleet
Deze locatie met 3 verschillende vertrekken is geheel exclusief te huren voor jullie grote dag. Van ceremonie tot diner, canapes, BBQ en muziek het kan allemaal. Tevens is er een kinderspeelhoek aanwezig

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldig magische ceremony, een droom bruiloft waar jullie gasten nog lang over zullen napraten

Ibiza ‘ s mooiste landelijke restaurant gevestigd in het zuid-oosten van Ibiza ligt in een prachtige baai gelegen op een klif met uitzicht op Formentera.

Het restaurant en de gehele locatie wordt omgeven door indrukwekkende rotsen en weelderige vegetatie. Deze bieden een idyllische achtergrond voor een ceremonie voor overdags. Ontvangst, s’middags ceremonie met canapes en s ’avonds een heerlijk diner aan ronde tafels. Dit tezamen met het avond briesje en de maan verlichte zee tezamen met verlichte rots omgeving is dit het ultieme decor voor het perfecte huwelijksfeest.

Het mediterranean menu is een modern, gezond en stijlvol gebaseerd op verse lokale producten. De prachtige cocktails worden perfect gedecoreerd naar jullie wens je kunt hier je eigen touch aangeven
Deze schitterende Beach Club is exclusief beschikbaar voor bruiloften en events. De idyllische ligging en het prachtige uitzicht over de baai maken het een onvergetelijke omgeving voor een perfecte dag.

Onze ervaring heeft geleerd dat jullie bruiloft op deze locatie een mix wordt van de stijl van de natuur en de schoonheid van Ibiza. Deze locatie moet wel ruim 2 jaar van te voren geboekt worden i.v.m de populariteit.

Bent u op zoek naar een mooie bruiloft locatie, gelegen op een klif met uitzicht op Es Vedra? Wij bieden deze prachtige & romantische locatie aan voor al uw romantische gelegenheden. Van huwelijksaanzoek tot bruiloft ceremonie, wij helpen u graag!

Uw wens is onze service! Meer informatie? Wij kijken uit naar uw reactie.

In het zuid-oosten van Ibiza ligt een small strandje verscholen welke in het voor en na- seizoen zo goed als verlaten erbij ligt en jullie er een intieme, romantische en zon overgoten ceremonie kunt houden. Er is een trendy beach restaurant gesitueerd die uw diner tezamen met de decoratie en muziek tot een onvergetelijk moment creëert.
Het leuke van deze locatie is dat de gasten kunnen worden opgehaald met een mini trein

Deze geweldig mooie locatie ligt in het zuid-oosten van Ibiza heeft een unieke ligging met uitzicht over de turquoise zee.
De locatie is voor maximaal 120 man groot maar kleinere bruiloften of zelfs alleen je ceremonie aldaar houden is geen probleem.

Zo heeft het restaurant meerdere “area’s” voor de muzikale talenten van uw gasten of ander entertainment.
De locatie staat geheel vrij en beschikt over een grote parkeerplaats tevens is deze locatie makkelijk begaanbaar voor minder validen.
Deze locatie beschikt over een zeer goed restaurant, een regenoverkapping, een strandje, een mooie rots formatie, een groot buitenterrein, een mix / juice bar en is werkelijk van alle gemakken voorzien.

In de omgeving zijn er genoeg hotels en appartementen zodat alle gasten eventueel ter voet huiswaarts kunnen gaan.
De locatie ligt gelegen in Santa Eulalia.

Meer informatie? Wij horen het graag

Deze schitterende trouwlocatie ligt gelegen in het natuurreservaat van Ibiza met een geweldig daarbij behorend uitzicht over strand en zee.

In dit familie restaurant kunnen er alleen bruiloften gehouden worden waarbij deze locatie exclusief wordt afgehuurd. Dit houdt in dat zij jullie alle service, luxe en aandacht willen bieden die een bruiloft verdient.
De locatie biedt een tal van mogelijkheden en verschillende levels om je bruiloft veelzijdig en compleet te maken tevens is deze locatie van alle gemakken voorzien en kan er na 24.00 uur nog door gefeest worden, iets wat bijna nergens anders voorkomt.

Er is genoeg parkeergelegenheid aanwezig en ook makkelijk begaanbaar voor minder validen.

Kortom, a dream will come true!
Vraag naar de beschikbaarheid