Deze 20 meter lange Catamaran tot 75 personen is perfect ontworpen om op te feesten.
Op de grote trampoline boog kunnen u en uw gasten heerlijk ontspannen te midden van een spectaculair uitzicht.
Het uitgestrekte dek heeft een ruime zithoek, een volledig bemande bar, en een krachtige “ “Pioneer CDJ-sound”-systeem,

Het zal een tijd zijn die uw gasten nooit zullen vergeten, dansend met z’n allen op die bijzondere dag, zachtjes gewiegd door de kristalheldere turquoise wateren van de Middellandse zee.

Wij kunnen ook de catering verzorgen en uw eigen persoonlijke Ibiza DJ voor een absoluut perfecte dag!

Capaciteit: 75 plus kapitein + bemanning

Dit klassieke 45m Ibicenco witte zeilschip is perfect voor elke gelegenheid om vrienden, collega’s of familie bij elkaar te brengen, een bedrijfsevenement of een speciaal moment zoals een verjaardag of een bruiloft.

Het zeilschip biedt ruimte aan voor 145 personen en een volledig bemande bar. Er zijn twee grote kussens om op te loungen en bieden schaduw waarin u kunt ontspannen. De uitgebreide zithoek rond de omtrek en de enorme uitgestrektheid van de ruimte op het dek, kunt kiezen om te feesten in stijl. De keuze voor een professionele geluidsinstallatie, met uw eigen persoonlijke DJ is een must voor deze boot.

U kunt beter de vraag stellen wat er niet mogelijk is! Van jawoord tot party, van diner tot entertainment al deze activiteiten zijn prima dobberend uit te voeren. En wat dacht u van de ‘Titanic-pose’ tijdens een fotoshoot op de boot met de prachtige golven als perfecte achtergrond?

Wilt u nergens aan hoeven te denken? Dan zijn de ‘All-inclusive Boat Wedding Packages’ een ideale optie voor jullie. Als u voor zo’n arrangement kiest, is het enige wat jullie zelf hoeven te doen is een trouwjurk / pak en trouwringen kopen! Dit toparrangement kan helemaal aan de hand van jullie wensen samengesteld worden.

Onze ervaren kapiteins hebben een uitgebreide kennis van Ibiza ‘ s kustlijn. Laat jullie verwennen bij het verkennen maar vooral verrassen van Ibiza en Formentera meest mooie baaien en stranden die jullie ooit hebben gezien.

Het maakt niet uit wat voor budget jullie hebben, er zijn wel honderden keuzes voor jullie unieke boot bruiloft. Realiseer u van tevoren goed wat jullie wensen zijn en of die gerealiseerd kunnen worden op een boot. meer informatie?

Wij horen het graag !

Voor bruiloften, events en speciale wensen bieden wij een kleine Spaanse party boot aan.
De verzorging van catering, ceremonie en alle andere wensen behoren tot de mogelijkheden.