Weddingplanner

Jullie professional in een totaalpakket.

Een weddingplanner helpt bij de organisatie van jullie bruiloft en deze taken kunnen erg uiteenlopen. Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop bij kijken en een weddingplanner kan een hoop taken voor jullie uit handen nemen.

Door een weddingplanner in te huren kun je zorgeloos naar jullie grote dag toeleven. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen een weddingplanner en een ceremoniemeester en wat past nu het beste voor jullie wensen en trouwdag op Ibiza? Een geheel op maat pakket, ondersteuning op jullie trouwdag? of toch liever alleen een advies gesprek met eventueel een latere uitbreiding van onze diensten? Wij vertellen jullie hier graag meer over.

klik op de link hieronder en lees snel verder over
Weddingplanner »

Ceremoniemeester

Zij is de regisseur van jullie bruiloft.

De ceremoniemeester heeft een cruciale rol bij het succesvol verlopen van je bruiloft, zij is als het ware alleen de regisseur op jullie grote dag en zorgt er voor dat alles vlekkeloos verloopt zodat jullie je de gehele dag nergens zorgen over hoeven te maken.

Ook fungeert de ceremoniemeester als contactpersoon voor de gasten en leveranciers. Het is een belangrijke taak, die uren van voorbereiding en volledige aandacht voor de rol op de huwelijksdag vereist. Wij vertellen jullie hier graag meer over.

klik op de link hieronder en lees snel verder over
Ceremoniemeester »

Ons concept en onze kracht

Ons concept ligt in het feit dat onze klanten zowel persoonlijk begeleid worden in Nederland als op Ibiza en deze kunnen rekenen op professionele ondersteuning van ons vast Nederlands, Duits, Engels en Spaans sprekend team.

Onze kracht is dat wij kunnen putten uit een groot en betrouwbaar professioneel netwerk bestaande uit vaste partners en diverse toeleveranciers met wie wij uw evenement op Ibiza en Formentera tot een onvergetelijke gebeurtenis van topkwaliteit maken.

Van eenvoud tot uitgebreide luxe, exclusief of intiem, van huwelijksaanzoek tot trouwen op Ibiza “Alles is te realiseren!”.

klik op de link hieronder en lees snel verder over
Ons concept en kracht »

‘To make your dream wedding come true, Island Weddings Ibiza’