Strand trouwlocaties
Trouw en VIP vervoer voor u en uw gasten
Fotografen en partners
Fotografen
Catering & Styling
Entertainment
Huwelijksaanzoeken & Romantische wensen
Gecertificeerde Villa’s & Boutique Hotels
ZeilBoten

Wedding planning, een op maat gemaakte service

Elke bruiloft is uniek en DAT beseffen wij bij Island Weddings Ibiza als geen ander.

Wij kunnen putten uit een groot netwerk van diverse toeleveranciers met wie wij uw evenement op Ibiza en Formentera tot een onvergetelijke gebeurtenis van topkwaliteit maken. Ons vertrouwen en samenwerking is berust op een vast professioneel netwerk bestaande uit partners waar wij mee samen werken zowel op trouwlocaties en andere accommodaties. Tevens werken wij samen met een Nederlandse buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor een persoonlijke huwelijksceremonie in de eigen taal of om op te treden als betrokken religieuze van uw geloof-overtuiging. 

Ook bieden wij onze dienstverlening aan bij huwelijksaanzoeken of andere romantische events op Ibiza en Formentera.

Heeft u wel eens gedacht om uw geliefde te willen verrassen met een speciale of op maat gemaakte wens? Valentijsdag is met uitstek de mooiste dag om volledig uit te pakken. De tickets naar Ibiza zijn spotgoedkoop en een weekend is snel geboekt. Wij kunnen uw vervoer verzorgen, uw verblijf naar uw smaak decoreren, onze kok voor u laten koken en een dagplanning voor u uitwerken. Omdat Valentijnsdag buiten het seizoen valt is het vrij rustig op het tropische eiland maar Ibiza slaapt allang niet meer in wintertijd, er zijn zoveel romantische uitjes te ondernemen en wij kennen de locaties!

Wat dacht u van een VIP ride met onze VIP chauffeur naar een romantische picknick met uitzicht over de schitterende turquoise zee en op een unieke en intieme locatie verzorgt. Liever met een champagne ontbijt in een luchtballon over het magische Ibiza heen vliegen? Een privé diner aan het water met magisch uitzicht naar de ondergaande zon? Of zou u graag eens met een VW Vintage bus een romantische tour over het eiland willen maken? Deze wordt gereden door een NL chauffeuse en neemt jullie mee naar de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft. Wat dacht u van een authentieke Spaanse boot welke u over de turquoise zee naar de zonsondergang toe vaart? Of wilt u graag catering aan uw villa, een privé kok voor de intieme momenten? Misschien wilt u graag eens de prins op het witte paard zijn, of een fles laten aanspoelen die uw geliefde met een romantische wandeling vindt, uw geschreven brief daaruit haalt en leest wat u nog meer voor haar in petto heeft, niets is ons te gek en wij verzorgen het allemaal! Vertel ons uw idee en wij werken deze met liefde voor u uit.

Buiten de huwelijksaanzoeken om verzorgen wij ook verjaardagen, vrijgezellen party’s, boot/zeil tochtjes, catering op maat (gluten vrij, biologisch voedsel, sport supplementen), mountainbike tours, ‘full moon’ kano trips, grote picknicks met lounge kussens en een foodtrucks, georganiseerde tour over het eiland met een VW Eend ,jeepsafari of extreme sports, het kan allemaal.

Ter inspiratie en informatie treft u op deze pagina alvast een greep van ons (netwerk)aanbod aan zoals: Verschillende trouwlocaties, vervoer van u en uw gasten, styling en decoratie, catering, fotografie en videografie, muziek en entertainment. Mocht uw keuze hier niet bijstaan, contact ons dan voor meer informatie.

Beweeg met uw muis over de blokjes naar keuze en laat u inspireren. Heeft u vragen, dan kunt u ons terug vinden op: info@islandweddingsibiza.com of neem eens een kijkje op onze facebookpagina

 

'To make your dream wedding come true, Island Weddings Ibiza'